#4/2015 Ett år på jobbet: Står fast vid den svenska modellen

Klicka på bilden för att läsa tidningen i sin helhet Klicka på bilden för att läsa tidningen i sin helhet

Varför dör allt fler, och särskilt unga? Gunnar Bergström redovisar i en rapport konsekvenserna av den alltmer medikaliserade narkomanvården. 

Intervju med Gabriel Wikström: I en uttömmande intervju med ansvarige ministern får vi klara papper på regeringens inställning till avkriminalisering och hur Sverige tänker bemöta kritiken man fått för sin narkotikapolitik. 

Narkotikafri Skola funkar! I Klippans kommun har man lyckats implementera processer och verktyg för att stödja arbetet med frivilliga drogtester och andra preventiva åtgärder på ett mycket bra sätt. Samordnare Bert-Inge Karlsson ger ett felrtal exempel. 

Debatt: Nils Littorin går i en fördjupad recension igenom Magnus Lintons nyss utkomna bok Knark, och har synpunkter på slutledningarna och faktaunderbyggnaden. 

Scener ur ett tragiskt livsöde: Recension: Många känner till de stora dragen i Kurt Cobains hårda leverne. Cobain: Montage of Heck visar att ett liv i missbruk för rock'n'roll-stjärnor i många delar ser ut precis som för andra missbrukare

Läs tidningen i sin helhet här!