Narkopodden fyller två år!

Denna vecka firar Narkopodden två år. Samtidigt lägger vi ut vårt 40:e avsnitt som även livesändes under Frihamnsdagarna i Göteborg. De 25 minuter långa avsnitten kommer ut var tredje vecka. Ibland har vi lagt ut något extraavsnitt då något speciellt har hänt som vi vill aktualisera.

Vår lyssnarskara är fin och hör ofta av sig med feedback, vilket då och då leder till nya gäster. Det bidrar till bredden på innehållet där vi låter barn och föräldrar med anhöriga i beroende, politiker, poliser, tullare, tillfrisknade och andra specialister komma till tals för att bidra till RNS arbetet med att sprida #drogkurage.

Vi frågar Narkopoddens programledare Jessica Vikberg vad som har varit mest minnesvärt?

-Alla möten med våra engagerade gäster blir på något vis minnesvärda. Det var väldigt roligt och utmanande att podda inför publik i vår första livepoddning (avsnitt 40 med inrikesminister Mikael Damberg och polischef Erik Nord).

Sedan förra året vid denna tid har nedladdningarna ökat med 28 % vilket gläder oss. Varje dag i veckan laddas något av avsnitten ner vilket tyder på att vi lyckats med mottot att ha material som håller i längden.

Vi vill tacka våra gäster och lyssnare!

På återhörande!